autotallin fengshui, fengshui autotalli, autotallin sisustus, fengshui sisustus, fengshui blogi
puutarha,  sisustus

Autotallin fengshui – pitäisikö sinunkin olla huolissasi?

Autotallin fengshui, samoin kuin muiden piharakennusten fengshui, vaikuttaa asukkaisiin ja heidän hyvinvointiinsa monella tapaa.

Tässä blogiartikkelissa kerron mm.;

  • miten eri tavoin autotallin fengshui vaikuttaa asukkaiden hyvinvointiin
  • miten autotallin sijainti tontillasi vaikuttaa fengshuihin sekä
  • kuinka voit parantaa autotallin fengshuita, ja miksi se kannattaa.

Tämän blogijutun kuvat olen ottanut itse aiempien vuosien Asuntomessuilla.

Autotallin fengshui ja vaikutus asukkaisiin

Fengshui-opin mukaan kaikki hallinnassamme olevat tilat vaikuttavat meihin alitajunteisesti, olivatpa ne välittömässä läheisyydessämme, tai etäämmällä, kilometrienkin päässä. Toki voimakkain vaikutus niistä on paikoilla, joissa eniten aikaasi vietät, eli kodillasi ja työpaikallasi.

Vaikka tässä blogitekstissä pääosassa on autotallin fengshui, niin samanlainen vaikutus on kaikilla muillakin tontillasi sijaitsevilla piharakennuksilla. Voit siis soveltaa näitä neuvojani myös pihavaraston, kesäkeittiön, leikkimökin tai minkä tahansa piharakennuksen fengshuin parantamiseen.

Autotallin fengshui vaikuttaa siis elämääsi, riippumatta siitä, onko autotalli kodistasi erillillään pihan perällä, vai kiinteästi sen yhteydessä. Itseasiassa, se vaikuttaa jopa usealla eri tavalla, joista kerron sinulle seuraavaksi.

autotallin fengshui, fengshui autotalli, autotallin sisustus, fengshui sisustus, fengshui blogi
Autokatoksen vaikutus fengshuihin on käytännössä sama kuin autotallin. Vaikka autotallissa olevat tavarat voikin piilottaa ovet sulkemalla, ei se paranna fengshuita, jos sisällä on sotkua.

Autotallin sijainti tontilla

Piha jaetaan fengshui-baguan mukaan kahdeksaan eri sektoriin, joista jokaisella sektorilla on tietynlainen vaikutus asukkaisiin ja heidän elämäänsä. Sen lisäksi jokainen sektori yhdistetään eri perheenjäseneen.

Esimerkiksi meidän tontillamme autotalli sijoittuu baguassa eteläiselle sektorille numero kuusi. Kyseinen sektori on ystävien aluetta, ja perheenjäsenistämme se on miehen aluetta.

Autotallin kunto ja fengshui vaikuttaa siten erityisesti ystävyyssuhteisiimme, ja mieheni voimavaroihin ja elämään yleensä. Halutessamme vaalia olemassa olevia ystävyyssuhteitamme tai saada uusia ystäviä, on siis autotalli syytä pitää siistinä ja huolehtia sen fengshuista. Sinne kertyvä roina voi tuntua symbolisesti taakkana miehen harteilla, joten sitä on hyvä välttää.

Lue myös:

Kuinka käyttää puutarhan baguaa

Esimerkiksi meidän tontillamme autotalli sijoittuu baguassa eteläiselle sektorille numero kuusi. Kyseinen sektori on ystävien aluetta, ja perheenjäsenistämme se on miehen aluetta.

autotallin fengshui, fengshui autotalli, autotallin sisustus, fengshui sisustus, fengshui blogi
Vaikka nämä kaksi piharakennusta ovat melko lähellä toisiaan, niin pienellä tontilla ne ovat todennäköisesti eri baguan sektoreilla, ja vaikuttavat siten eri elämäalueisiin ja perheenjäseniin.

Autotalli talon yhteydessä

Jos autotalli on kiinteästi talon yhteydessä, on todennäköistä, että se lasketaan kuuluvaksi kotisi baguaan. Tässä on kuitenkin poikkeuksia, joten asia kannattaa tarkastuttaa omalla fengshui-konsultillasi.

Jos autotalli on osa kotisi baguaa, löytyy siitä samanlaiset vastaavuudet elämänalueisiin ja perheenjäseniin kuin pihalle piirrettävästä baguasta. Huomaathan kuitenkin, että sisä- ja ulkotiloissa käytettävät baguat eroavat toisistaan, joten sektoreita ei voi määrittää samaa bagua-karttaa käyttäen!

Lue myös:

Fengshui bagua ja sen käyttö

Autotallin fengshui; mitä kannattaa huomioida

Autotallin fengshui paranee huomattavasti jo sillä, että pitää sen hyvässä järjestyksessä, eikä varastoi autotallissa mitään sinne kuulumatonta. Kun sinulla on selvillä mitä autotallissa halutaan säilyttää, ja kuinka paljon niille on varattava säilytystilaa, on sinun helpompi tehdä suunnitelma toimivaa säilytysjärjestelmää varten.

Autotallin valaistukseen on myös syytä kiinnittää huomiota sekä käyttömukavuuden, turvallisuuden että fengshuin vuoksi. Autotallin ovien tulee aueta esteettömästi ja valokatkaisijan löytyä helposti myös pilkkopimeällä. Jos autotalli on erillillään päärakennuksesta, valaise myös reitti talolta autotalliin.

Jokaisella baguan sektorilla on olemassa suositus siellä käytettävistä vareistä, muodoista ja materiaaleista. Voit käyttää suosituksia apunasi esimerkiksi autotallin seinien maalisävyjen valinnassa. Käyttämällä autotallin sisustuksessa fengshui-baguan suosittelemia värejä parannat sen fengshuita, ja aktivoit elämänaluetta, jolle autotalli baguassa sijoittuu.

autotallin fengshui, fengshui autotalli, autotallin sisustus, fengshui sisustus, fengshui blogi
Hyväkuntoinen maalipinta ja ehjät ja siistit rakenteet tuovat hyvää fengshuita, niin sisällä kuin ulkona.

Pitäisikö sinunkin olla huolissasi?

Jos autotalliisi on kertynyt tarpeetonta tavaraa ja sen fengshui on huono, ei se vielä välttämättä tarkoita katastrofia. Jos oma energiatasapainosi on kunnossa, olet terve ja tunnet itsesi elinvoimaiseksi, energiasi todennäköisesti kestää autotallin huonon fengshuin ainakin hetkellisesti.

Jos taas tunnet itsesi voimattomaksi, sairastelet, tai koet eteenpäin pääsyn haasteellisena (tai jollain muulla perheenjäsenelläsi on yllä kuvaamiani oireita), kannattaa tehdä fengshuita parantavia muutoksia, ja tunnustella, millainen vaikutus muutoksilla on elämäänne.

Aloita fengshuin parantaminen kuitenkin ensin kodistasi, ja siirry vasta sitten muihin tontillasi sijaitseviin rakennuksiin.

Jätä tähän kommenttisi tai viestisi: